Saturday 16 June 2012

Happy June

Si iata-ne in plina vara!
Calendaristic, nu s-ar spune, stiu. Suntem abia la inceputul ei. Cand copiii iau vacanta mare si cand culorile florilor si verdele pomilor sunt vii, pline, stralucitoare. Dar zilele si chiar noptile lui iunie asta sunt asa de fierbinti, ca imi dau sentimentul de vara in toi.
Cu ventilatorul pornit aproape tot timpul, incerc sa leg idei la adapostul draperiilor ce-si desfasoara pavaza fina in calea luminii dogoritoare de afara.
Unele s-au concretizat in mici cadouri utile, care sa aiba si ele rol de pavaza pentru indispensabilele jucarii moderne.

 






 Noroc ca am avut la indemana materiale cumparate mai demult de la Csilla, cu imprimeuri aproape de sufletul celor doi.

Si cum e bine sa alternezi activitatile ca sa ai mai mult spor, am dat o fuga si la tara, pentru ca, dupa atata ploaie era clar ca gradinii ii e dor de noi.

Si chiar asa a fost. Cele trei saptamani scurse de la precedenta vizita au dat ragaz ierbii sa creasca pana aproape de nivelul "jungla" si glicinei sa-si consume toata energia cu cataratul in parul vecin, in loc sa faca si ea niste flori albastre. Da, albastre, nu mov.
Dar mai ales, era pacat sa pierd prima inflorire a trandafirilor din sezonul asta.
Desi au fost destule flori semideschise sau chiar nedeschise, putrezite pe tulpini din cauza ploilor, tot au mai ramas destule de care sa ne bucuram. Am reusit sa prind cateva din momentele lor de glorie.
Priviti-le, cat sunt de frumoase!


Ilse Krohn Superior (climbing)

Floribunda Bonica

Westerland

Noname....si ce daca ;)

Mai are nevoie de prezentare?

Si cand esti inconjurat de atata frumusete, cum sa nu fii..... H A P P Y.... !


dumneaei, Leli
si....
dumnealui, Grivei



Sa aveti o zi frumoasa!
Have a beautiful day!


5 comments:

  1. Ce plimbare placuta prin gradina ta ! si eu ador trandafirii dar din pacate si-ai mei sufera...ba de ploaie, ba de caldura....mda...cit despre ultimul suflet vesel ( nu stiu daca e ea sau el ) arata de milioane asa linos si ciufulit! :))
    Husele sunt minunate ! lucrate per-fect. Felicitari !!
    P.S. Te rog nu mentiona cuvintul "glicina".... dupa ce am cautat ani la rind sa prind un puiut acum ( dupa vreo 10 ani )nu mai stiu cum sa scap de ea...in doua locuri o am si in ambele face ravagii...are o forta incredibila in liane....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Teodora! Imi pare bine ca-ti plac husele mele.
      Blogger se joaca cu mine: desi adaugasem explicatii pozelor, dupa ce am facut cateva modificari layout-ului blogului (minore, nu de template) ele (explicatiile) au disparut de pe pagina, desi in modul de editare existau....:(. Pana la urma am apelat la metoda clasica de adaugare a lor ca text simplu, asa ca acum e clar, sper, care e EL si care e EA ;)

      Delete
  2. Yup, acum am dezlegat misterul ;)! Grivei are categoric ceva pur-singe romanesc in el ;)( il ador !!)....si mi se pare ca Leli e nemultumita pentru ca nu i-a iesit parul bine cu placa :))
    Noname-ul e cel mai frumos ;)....

    ReplyDelete
  3. Alaturi de cei doi prieteni,o plimbare in natura este tot ce poate fi mai frumos!!!Husele sunt frumoase si practice!!
    Multumesc pentru comentariul de pe blog!Timp si spor pentru si la patchwork!

    ReplyDelete
  4. A great week end .

    http://tearpiaocupacional.blogspot.com.br/

    ReplyDelete