Sunday, 6 November 2011

It was about time!/Era si timpul!

....For what?
For a new post, of course, don't you think?
From here on I will continue this post in Romanian. Please use Google Translation for other languages. It's not great, but works...
I said before that I will write only in Romanian. I couldn't. As you can see I write some posts in one language and one posts in the other.
Please, take me as I am...
Now....
Bine v-am regasit!
E ceva timp decand n-am mai scris nimic, nu-i asa?
La sfarsitul lunii august am inceput zugravitul casei. O parte cu ajutor, o alta parte, by myself, cum s-ar spune.
Reorganizarea inca nu s-a terminat. Va mai dura un pic, pentru ca e legata de cumpararea unor chestii din care sa facem un cuier pentru micul meu hol de la intrare (nu-mi plac alea gata facute; parca sunt toate la fel) si ceva pentru depozitarea celor necesare cusutului, niste covorase......ma rog, stiti voi cum e in cazuri de-astea. Important e ca am reusit sa-mi aranjez cat de cat la indemana materialele, ata de cusut, firele de crosetat, vopselele textile, panglicile, dantelele, ca sa ma pot apuca de lucru.
Cand mi-au zis ai mei ca o sa ne apuce Craciunul le-am ras in nas, dar acum ca s-a facut noiembrie, incep sa le dau dreptate.

Oricum, sunt in faza in care am dat deja la apa materialele pentru un quilt si tot fac schite peste schite in cautarea patternului potrivit. Inca nu l-am gasit. Vreau ceva simplu, simplu ca aspect si nu-mi ies decat amestecuri fara personalitate. N-am vrut sa sune asa de pretentios, dar nu mi-a iesit altfel.
Tot cautand ici si colo idei la Sfantul Internet, am dat de niste imagini nemaipomenite ale lucrarilor unor artisti fantastici. Probabil pe unele din ele le-ati vazut deja. Cum n-am ce sa va arat din propria-mi creatie (...ahâm!...) o sa va arat cateva lucrari de arta urbana, care mi-au placut la nebunie. Adevarul e ca mi-e foarte greu sa aleg.
Va asigur ca o vizita pe site-ul care le gazduieste va va umple o bucatica de timp in cel mai placut mod.

Ia priviti:

Am facut selectia doar incercand sa le leg de preocuparile noastre si de anotimp.
Va invit si in linkoteca din dreapta paginii (daca locul in care tii cartile se numeste biblioteca ala in care tii linkurile cum se numeste?......) pe care am mai imbogatit-o in timpul celor cateva luni de absenta din casuta de pe net, in caz ca aveti nevoie de ceva idei sau aveti un pic de timp de pierdut, intr-un mod util.

Sa veti o saptamana frumoasa!
Have a beautiful week!


1 comment:

  1. Hi my dear friend! Hope you had a wonderful Christmas/Holiday with your family and friends. Yes alot has changed in one year! this time last year I visited my family in the States and I didn't return to Croatia. (bottom line our savings were running out and we needed to get back to work) I can tell you living overseas changed how I look at life..IN Croatia things were slow-paced, enjoying life...IN the States, I feel I'm always in a rush, just working and people want things now, now....I really want to save money fast so we can return again to Croatia...but that will be another 4 or 5 years!

    ReplyDelete